AÜ kadın araştırma merkezi kapsamında Flört Şiddeti üzerine bir bap projesi anketi
Mezun durumunda olan öğrenciler için Staj Duyurusu
ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ E-POSTA ADRESİ
29 Mayıs online proje fuarı usul ve esaslar
TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı kapsamında bursiyer olarak doktora öğrencileri alınacaktır
Gıda İsrafını Engelleme Proje Yarışması
2020 Mezuniyet Töreniyle İlgili Öğrenci Görüşleri Anketi
29 Mayıs online Proje Fuarı ve Yarışması 30 Mayıs Mühendislik Fakültesi Öğrenci Konferansı
Research in CS and Senior Project Courses
Mezun Olacak Öğrencilerin Dikkatine - Mezuniyet İşlemlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler
Mezuniyet aşamasına gelen ve diploma talebinde bulunacak öğrencilerin dikkatine
2016-2017 Güz Döneminden İtibaren Geçerli Ders Listeleri ve İntibaklar (LİSANS)
BIM437, BIM444, BIM486 Ders Programları
Zorunlu Staj hakkında alınan YÖK kararı duyurusu!!!

Mezuniyet aşamasına gelen ve diploma talebinde bulunacak öğrencilerin dikkatine

Müdek yönetim kurulunun 24.12.2018 tarih ve 2018-11 sayılı kararıyla, Anadolu Üniversitesi mühendislik programlarının akreditasyonu 30.09.2018 tarihinde sonlanmıştır ve 01.10.2018-30.09.2019 tarihleri arasında Eskişehir Teknik Üniversitesinin mühendislik programlarının akreditasyonu başlamıştır. Akreditasyonu devam eden bir programdan mezun olmak isteyen öğrencilerin Eskişehir Teknik üniversitesi diplomasını talep etmeleri kendileri açısından faydalı olacaktır. Öğrenciler Anadolu üniversitesi diplomasını tercih ettikleri taktirde; Müdek kurumuna başvurup ilgili evrağı talep edebilirler.

Published on: Monday, April 1, 2019
Will be published until: No Deadline