THU203 Topluma Hizmet Uygulamaları Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine!

Ders kapsamında Kızılay Ekipleri tarafından gerçekleştirilen seminerde de aktarıldığı gibi bu dönem 4 kan ve 2 kök hücre bağışı ile öğrenciler notlandırılacaktır. Kan/Kök Hücre bağışı neticesinde doldurulması gereken form ek dosyadadır.

Kızılay Ekipleri Kan/Kök Hücre bağışlarınızı almak için 25 Mart 2020 günü kantin ile Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü arasındaki koridorda olacaktır.

Farklı bir yerde kan verme işleminin geçerli sayılması bağış günü Kızılay Ekipleri tarafından belirlenecektir. Bu sebeple bağışlarınızı belirtilen günde okulumuzda tamamlamanızı öneririm.

Bağışlar gerçekleştikten sonra onay kısmına Kızılay Doktoru tarafından imza atılacak ve kaşe basılacaktır. Onaysız bağışlar geçerli sayılmayacaktır.

Doldurulmuş formlar en geç 13 Mayıs 2020 günü mesai saati sonuna kadar Öğr.Gör Emre KAÇMAZ ya da Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bölüm Sekreteri Ayşe ŞENEL'e elden teslim edilecektir. Notlandırma dönem sonu sınavları haftası içerisinde web sitemizde açıklanacaktır. İtiraz süresi sonunda ise bilişim sistemine aktarılacaktır.

İlginiz ve bağışlarınız için şimdiden teşekkürler.

Attached files:
A1_KanBagisFormu.pdf

Published on: Thursday, February 27, 2020
Will be published until: Friday, May 15, 2020

Author of the announcement: Öğr. Gör.Emre KAÇMAZ

© 1993-2019 CENG. All rights reserved.