AÜ kadın araştırma merkezi kapsamında Flört Şiddeti üzerine bir bap projesi anketi
Mezun durumunda olan öğrenciler için Staj Duyurusu
ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ E-POSTA ADRESİ
29 Mayıs online proje fuarı usul ve esaslar
TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı kapsamında bursiyer olarak doktora öğrencileri alınacaktır
Gıda İsrafını Engelleme Proje Yarışması
2020 Mezuniyet Töreniyle İlgili Öğrenci Görüşleri Anketi
29 Mayıs online Proje Fuarı ve Yarışması 30 Mayıs Mühendislik Fakültesi Öğrenci Konferansı
Research in CS and Senior Project Courses
Mezun Olacak Öğrencilerin Dikkatine - Mezuniyet İşlemlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler
Mezuniyet aşamasına gelen ve diploma talebinde bulunacak öğrencilerin dikkatine
2016-2017 Güz Döneminden İtibaren Geçerli Ders Listeleri ve İntibaklar (LİSANS)
BIM437, BIM444, BIM486 Ders Programları
Zorunlu Staj hakkında alınan YÖK kararı duyurusu!!!

29 Mayıs online proje fuarı usul ve esaslar

Pandemi tedbirleri nedeniyle, 13. Proje Fuarı ve Yarışması (2020) etkinliği online olarak Zoom ortamında 29 Mayıs 2020 tarihinde gerçekleştirilecektir. Öğrencilerin; herbir proje için 1- Proje Özeti (Word Formatında), 2-Poster (PDF formatında), 3-Sunum (powerpoint formatında) ve 4-Sunum Videosu (.mp4 formatında, süre kısıtı 05-10dk aralığında) olmak üzere toplam 4 adet dosyayı E-posta veya wetransfer (https://wetransfer.com/ile bölüm sorumlularına 22 Mayıs 2020, saat 17.00'a kadar göndermeleri gerekmektedir.   (Bakınız Örnek dosya)

Önemli: İngilizce bölümlerdeki öğrenciler; dosyaları ingilizce hazırlayıp sunacaklar, Türkçe bölümlerdeki öğrenciler ise dosyalar Türkçe veya İngilizce hazırlayabilirler

Published on: Thursday, May 7, 2020