2020-2021 Güz dönemi uzaktan eğitimle yapılacak derslerimiz hakkında bilgilendirme

1-Bu dönem derslerimiz https://mergen.anadolu.edu.tr adresindeki uzaktan egitim web portali uzerinden yapilacaktir. Kullanım ile ilgili öğrencilere ESTÜZEM tarafından eğitim verilmiş olup tüm öğrenciler gerekli kullanım unsurlarını öğrenerek dersi takip etmekle yükümlüdür. Öğretim elemanı tarafından yapılması durumunda canlı derslerle ilgili detaylar ilgili dersin duyurularından takip edilmelidir.

2-Dersin takibi için gerekli bilişim altyapısını temin etmekle öğrenciler yükümlüdür.

3-Ölçme değerlendirme süreçlerinde sınav için online olmak ve öğretim elemanının talep ettiğinde kamera/ses bağlantılarını sağlamakla öğrenciler sorumludur. İlgili altyapının dönem başı itibariyle her öğrenci tarafından sağlanması sürecin sağlıklı ilerlemesi açısından önem arzetmektedir.

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Published on: Saturday, October 3, 2020
Will be published until: Tuesday, November 17, 2020

Home | Department | Undergraduate | Graduate | Research | Continual Improvement FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM LINKEDIN YOUTUBE