İş İlanı - Esim Yazılım
STARTUPUS Girişim Atölyesi 2021 Başlıyor!
2020-2021 FALL SEMESTER 2nd MIDTERM SCHEDULE - 1st DRAFT
İş İlanı (TeknoTAM)
TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri 2021 yılı 2. dönem çağrısı açıldı
Deneyap Teknoloji Atölyeleri Eğitmen Başvuruları
İş İlanı
Quickstart Guide to BIM437 & BIM444 for Undergrad Students
Lisans-Lisansüstü Öğrencilerimizin Dikkatine (HES Kodu Girişi - HATIRLATMA)
Software Developer Interns (3Deep)
Yazılım ve Optimizasyon Yandal Programı - Eğitim Planı
2021-2022 Güz Dönemi Lisansüstü Programlar Ders İşleniş Şekilleri
2021-2022 Güz Dönemi Lisans Programı Ders İşleniş Şekilleri
Covid-19 Pandemi Koşullarında Çalışan - Öğrenci - Ziyaretçi Rehberi
2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Eğitim-Öğretimde Uygulama Esasları
Next Page

Yazılım ve Optimizasyon Yandal Programı - Eğitim Planı

Yazılım ve Optimizasyon yan dal programına kayıt yaptıran öğrencinin ana dal programına göre alması gereken dersler farklılık göstermektedir. Ders matrisi ve katalog ekte sunulmuştur. Tabloda X ile işaretlenmiş dersler yandal programı kapsamında alınamaz. Check ile işaretlenmiş dersler alınabilir.

Not: Yandal programı bağımsız bir program olduğundan; anadal ve ikinci anadal diploma programlarından alınan dersler yandal programına, yandal programından alınan dersler anadal ve ikinci anadal diploma programına saydırılamaz.

Not: Yandal programından aldığı iki dönemde üst üste yandal programındaki Genel Not Ortalaması 2.00'ın altında kalan veya izinsiz olarak iki yarıyıl üst üst ders almayan öğrencinin, yandal programından kaydı silinir.

Published on: Monday, October 4, 2021
Will be published until: No Deadline

Author of the announcement: Doç. Dr. Ahmet ARSLAN
Home | Department | Undergraduate | Graduate | Research | Continual Improvement FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM LINKEDIN YOUTUBE

© 1993-2021 CENG. All rights reserved.