ESTÜ Duyurular

15. Proje Fuarı ve Yarışması Dosya Teslim Tarihleri Güncellendi

• Öğrencilerimiz posterlerini 19 Mayıs 2022 Perşembe günü 23:59'a kadar Araş. Gör. Mehmet Özcan'a e-posta yoluyla iletmeleri gerekmektedir. Toplu basım işlemlerine başlanacağı için bu tarihe kadar teslim edilen posterler dekanlık tarafından basılacaktır.
  • 19 Mayıs'a projelerini yetiştiremeyen ya da posterlerini kendileri bastırmak isteyen öğrencilerimiz, 60 cm x 90 cm boyutunu bozmamak kaydıyla posterlerini kendileri bastırarak  26 Mayıs Perşembe günü saat 13.00'a kadar posterlerini dekanlık binasındaki fakülte sekreterliğimize teslim edebilirler.
  • Özet, video ve tanıtıcı sunum dosyası 26 Mayıs Perşembe günü saat 13.00'a kadar Araş. Gör. Mehmet Özcan'a wetransfer kullanılarak e-posta yoluyla iletilmelidir. Göndermiş olduğunuz dosyalar bölümümüz tarafından juri değerlendirilmesi için toplu olarak gönderilecektir.
  • Dosyalarınız ingilizce olarak hazırlanmalıdır. Sunum videonuzu hazırlarken türkçe anlatım yapabilirsiniz.
  • Değerlendirme kriterleri için tıklayınız.
  • Proje fuarı ve yarışması web sayfamız: https://mfprojefuari.eskisehir.edu.tr/