ESTÜ Duyurular

INVESTIMATE - Sanal Yatırım Yarışması

Türkiye’de lisans ve yüksek lisans öğrencilerine yönelik olarak yapılan ve Türkiye’nin en kapsamlı sanal yatırım yarışması olan Investimate’in bu sene 7.’si düzenlenecektir. Her sene 3000’den fazla katılımcı alan Investimate’de yarışmacılar, 6 hafta boyunca Borsa İstanbul’dan alınan anlık verileri kullanarak hisse senedi, viop, varant gibi çeşitli işlemleri kullanarak sanal 100.000 TL’lerini arttırmaya çalışacaklardır. 6 hafta sonunda bakiyesini en çok artıran 50 kişinin yazdığı strateji raporları, alanında yetkin jüri üyeleri tarafından değerlendirilerek değerlendirme sonuçlarına göre ödüller sahiplerini bulacaklar. Bunun yanında her hafta bakiyesini yüzdelik oranda en çok artıran yarışmacı da haftalık ödül alma hakkı kazanacaktır.

Etkinlik web sitesi: https://ikboun.net/investimate/

Amacımız etkinliğimizi duyan ve katılacak her insana farklı kariyer fırsatları sunabilmek ve kalıplaşmış algıların aksine ekonomi konusunda her sektörden ilgi alanına hitap edebilmektir.  Etkinliğimize tüm öğrencilerinizi davet etmek isteriz.