ESTÜ Duyurular

Proje Tabanlı Stajyer - 2

Firma Adı: Mehmet Melih Dündar – Bi’Akıl

Proje Adı: Online Eğitim Platformu (LMS) İçin Statik Websitesi ve Mobil Uygulama Geliştirme

Proje Konusu: Eğitim teknolojileri pandemi sonrası en hızlı büyüyen sektörlerden biri olmasının yanında en çok yatırım alan girişimcilik sektörlerinden biridir. Sektör için kaliteli yazılım altyapısı, ödeme güvenliği ve çağımızın teknolojilerine uygunluk önem arz etmektedir. Proje kapsamında eğitimcilerin ve öğrencilerin bir araya gelmesine olanak sağlayan PHP tabanlı Laravel Framework’lu LMS sistemine api entegrasyonları, database yönetimi yapılacaktır. Projenin ön yüzünde ise wordpress tabanlı statik websitesi A/B testler ile zenginleştirilecektir. Proje sonucunda tam kapasite ile çalışan Web App oluşturulacak ve yerel bir LMS oluşturulmasında literatüre katkı sağlanacaktır.

Staj Dönemi: Temmuz – Eylül

Stajyer Öğrenci Talep Edilen Öğrencinin Üniversitesi: Eskişehir Teknik Üniversitesi

Stajyer Öğrenci Talep Edilen Öğrencinin Fakültesi: Mühendislik Fakültesi

Talep Edilen Bölümler:

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü

Talep Edilen Stajyer Sayısı: 2

Talep Edilen Stajyer Aday(lar)ının Özellikleri:

- Yazılı İngilizceye hakimiyet

- Start-up ve girişimciliğe meraklı olmak

- SEO ve Blog yönetimi konularına ilgi

- Excel bilgisi