ESTÜ Duyurular

Yazılım ve Optimizasyon Yandal Programı - Eğitim Planı

Yazılım ve Optimizasyon yan dal programına kayıt yaptıran öğrencinin ana dal programına göre alması gereken dersler farklılık göstermektedir. Ders matrisi ve katalog ekte sunulmuştur. Tabloda X ile işaretlenmiş dersler yandal programı kapsamında alınamaz. Check ile işaretlenmiş dersler alınabilir.

Not: Yandal programı bağımsız bir program olduğundan; anadal ve ikinci anadal diploma programlarından alınan dersler yandal programına, yandal programından alınan dersler anadal ve ikinci anadal diploma programına saydırılamaz.

Not: Yandal programından aldığı iki dönemde üst üste yandal programındaki Genel Not Ortalaması 2.00'ın altında kalan veya izinsiz olarak iki yarıyıl üst üst ders almayan öğrencinin, yandal programından kaydı silinir.

Ekler: